YOZGAT / ÇAYIRALAN - Çayıralan Mesleki Eğitim Merkezi

Durmuş ÖĞER - Merkez Müdürü

Çayıralan 1973 doğumlu.İlköğrenimini Çandır Cumhuriyit İlköğretim Okulunda, Orta Okulu Çandır Lisesinin Orta kısmında tamaladı.Lise eğitimini Kayseri Mimar Sinan Endüstri Meslek Lisesinde tamamladı.Haziran 1995 te Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine Bölümü Tesisat Anabilim Dalından mezun oldu.Eylül 1995 te Sakarya Fatih Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde Tesisat Teknolojisi Öğretmeni olarak ilk görevine başladı.05/10/1999 tarihinde Yozgat Çayıralan Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğüne öğretmen olarak tayin oldu.Bu kurumda 22/07/2004 te Müdür Yardımcısı olarak görevlendirildi.09/03/2012 tarihinde ise asaleten Müdür Yardımcısı olarak atandı.08/12/2014 tarihinde ise Merkezimize Müdür olarak atandı.Halen bu görevine devam etmektedir.

Evli ve iki çocuk babasıdır.