YOZGAT / ÇAYIRALAN - Çayıralan Mesleki Eğitim Merkezi

Mrt

21 Mart Down Sendromu Farkındalı gününde Ertuğrul Bey Mesleki ve Teknik Lisesi down sendromlu öğrencisi Enes ŞAHMURAT'I Sayın Kaymakamımız Mahmut Fazıl YILDIZ, İlçe Emniyet Amiri Süleyman ÇETİN ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Satılmış BATUR okulunda ziyaret ettiler.

Mrt

Mesleki eğitim merkezi öğrencilerimiz MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ ÖĞRENCİLERİ HAYATA DOKUNUYOR projemiz kapsamında bu hafta da Mehmet Akif Ersoy İlokulunda ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ücretsiz saç traşı etkinliğinde bulundular.

Mrt

Mesleki eğitim merkezi öğrencilerimiz MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ ÖĞRENCİLERİ HAYATA DOKUNUYOR projemiz kapsamında bu hafta da Yukarı Yahyasaray Köyümüzde ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ücretsiz saç traşı etkinliğinde bulundular.

Mrt

Okulumuzda 01-07 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında "Tahliye Tatbikatı" yapıldı.

Mrt

Mesleki eğitim merkezi güzellik ve saç bakaım hizmetleri alanı öğrencilerimiz ders uygulamalarını ilçemizde bulunan okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencileri traş etmek suretiyle yerine getirmektedir.

Kas

Okulumuz bahçesinde bulunan ağaçların yapraklarının dökülmesiyle oluşan manzara karpostalları aratmadı. Dökülen yapraklar okulumuz personelleri tarafından toplanarak temizlendi.

Kas

Mrt

MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜMÜZDE USTALIK BELGESİ VE İŞYERİ AÇMA BELGESİNE SAHİP OLAN VATANDAŞLARIMIZA YÖNELİK OLARAK AÇILAN USTA ÖĞRETİCİLİK VE İŞ PEDAGOJİSİ KURSLARI KOORDİNATÖR ÖĞRETMENLERİMİZ TARFINDAN ESNAFLARIMIZA VE VATANDAŞLARIMIZA TANITILMAKTA VE ANLATILMAKTADIR.

Mrt

2020 NİSAN DÖNEMİ KALFALIK USTALIK SINAVLARI KORONA VİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA HAZİRAN 2020 TARİHİNE ERTELENMİŞTİR. ADAYLARIMIZIN HERHANGİ BİR HAK KAYBI OLMAYACAKTIR.